ФТ Пловдив оупън 30.04.17

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Благодаря на организаторите и се извинявам че не можах да присъствам и двата дена.Беше много хубаво състезание и си прекарах много добре.Благодаря и за съветите които получих от Божо по време на състезанието.Заредих се с ентусиазъм за много време напред.:cheers:
 
Последна промяна:

Dominus

Редовен Потребител
Благодаря на организаторити за това, че положиха труд и усилия да ни създадат условия да постреляме, да хапнем, да пийнем и да се повеселим.

П.П. Наздраве :cheers:
Момице, донеси бира :D:D:D
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Радваме се че ви е харесало и положените усиля не са били напразни. Ще се постараем да организираме все по интересни мероприятия. Благодарности на цялата Пловдивска и Асеновградска група за оказаната помощ в подготовката на трасето.
 

sir John

Редовен Потребител
ФТКС
Чудесно изкарани 2 дни, за което огромни благодарности към организаторите!
Макар на пръв поглед наредено трасе да изглежда като даденост, само този който не се е занимавал с подобно нещо не може да оцени положените усилия.
Павката е абсолютно прав - всяка капка пот рано или късно се възнаграждава!
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Благодарности на домакините за положения труд, който беше много. Тази огромна площ от няколко декара беше идеално почистена и окосена, за да се виждат всички мишени без проблем.
За пореден път се убеждавам, че лесно трасе и лесни мишени няма.
Поздравления за Румбата, защото спечели в силна конкуренция и успя да навакса цели 6 точки изоставане от първия ден.
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Благодарност и от мен,към организаторите.Ще се радвам по-често да се засичаме по терените за напред.
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Инструкторите са ми на ниво.За което ви Благодаря.Има още много да се учи.
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Именно.Затова продължавайте в същия дух с популизирането на спорта.Разчитайте на съдействие за каквото и да било.Както аз разчитам на вас за полезни съвети
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Едно нещата, които аз научих за годините в този спорт е: Винаги стреляме до последната мишена на 100% и към всяка мишена подхождаме на 100% сериозно.Малко подценяване на мишената води до пропуск.За конкретното състезание не вярвах, че мога да мина толкова класни състезатели,които бяха пред мен, но теоретично беше възможно. Излязох с нагласата да стрелям максимално концентрирано и сериозно + късмет и ден направих моя личен рекорд от 47т. Моя съвет е винаги да стреляме до последната мишена и каквото стане.
Благодаря още веднъж, изкарах прекрасни 2 дни с приятели и конкуренти :).
 
Нагоре