"ФТ Патрешко оупън”

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
26 ли сме вече? Момчета и момичета. Рано или късно ще трябва да почнем да стреляме по тройки. колкото и да не ви се ще. Според мен колкото по-рано почнем, толкова по-рано ще спрат дебатите по темата. Стрелбата по тройки ще е полезна за хората, които ходят да стрелят навън.. Просто свикваш с цикличноста и пулса на състезанието.. Ако дойдат още 4 човека, предлагам да сме в тройки. 10 тройки през 2 коридора. 1,4,7,10,13,16,19,22,25. Само една ще трябва да я втъкнем някъде.. Или да я пуснем 8 мин по-рано на втори коридор..
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
...заобикаля се същината,простете но,не мисля,че проблема е в дилемата двойки или тройки по-скоро е ,когато се налага да има тройки как да се осигури комфорт на тройката за нормално и равнопоставено приключване на състезанието!Аз съм бил два или три пъти в тройка, обикновено това са тримата в дъното на класацията или както дойде...или като ни е приятно!Откровенно казано на мен ми стигат 50% без значение къде съм в класирането,но това не значи,че борбата за последните три места не е също така оспорвана ,както за първите три!Не е приятно да ти остават още три коридора а вече да е минало дори и надстрелването за първите места,суматохата по прибирането на инвентара да е в пълна сила,половината състезатели да са на половината път и т.н.Ако това не е проблем,ми тогава тройката вторият ден нека бъде сформирана от първите трима или вторите а защо не и от първият ,средният и последният...?Решението трябва да бъде универсално!
П.С.
Само да си довърша мисълта, не казвам ,че има таен план последните трима да бъдат прецакани :),напротив винаги останалите включително и организаторите за призовавали стрелците да си си стрелят спокойно,когато приключат тогава...или някой е влизал в ролята на съдя,но не е приятно!
 
Последна промяна:

BAD TORO

Модератор
ФТКС
Ако сме четен брой по-добре двойки. Няма смисъл да се разтегля излишно състезанието. Нищо повече и ново няма да се научи.
Нечетен -пак двойки и една тройка.
Първи ден да се определят със жребий - 3бр. листчета с 1. И си почва от 1-ви коридор. Другите ясно.
Втори ден - добра идея първите трима да са тройка. Пак си започват от 1-ви коридор.
 

stannii

Редовен Потребител
Има ли още шанс да резервирам една стая 3-ка с 1 нощувка?

Извинявам се за късния отговор! За нощувка в Петък - 19ти съм заявил около 15 човека, а за събота над 20, с цел собственика на хотела да го свали от Booking. Дал съм и символично капаро, така че няма нужда от самостоятелна резервация. До тук участниците са около 26 на брой, като не всички ще спят в хотела, съответно места има.;) Утре пак ще се чуя със собственика и евентуално, ако има някаква промяна ще бъде моментално отразена тук.
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Подкрепям напълно Симо и, ако с останалите с които организираме състезанието са съгласни, ще го направим точно така.
 

bleu81

Редовен Потребител
Добро утро,
Аз и жена ми сме с една пушка така, че ето ви тройка. Остава само да решите кой иска да стреля с нас.
Поздрави
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
На 400 метра от хотела има добре зареден хранителен магазин. Предлага и неголяма топла витрина.
 
  • Харесвам
Reactions: kid

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
За голямо съжаление, кмета каза, че ще има лов на мястото на трасето. И да го напуснем. Отиваме да видим на пречиствателната станция за трасе. Ще пишеш. Съжалявам, че така стана.
 

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
Състезанието ще се проведе на Помпената станция.
Място на провеждане – местността „Калчевско” до гр. Троян
Като влезете в Троян карате в посока Троянски манастир. След като стигнете табела за населено място Орешак, след нея завивате в първата пряка в дясно. В началото на пряката има жълта ламаринена будка. От ляво трябва да видите бензиностанция на „Петрол” от тези старите бензиностанции. Карате около 200 метра и завивате наляво и карате докато стигнете до трасето. Това е сградата на старата Пречиствателна станция.
 

Dessita

Потребител
Поради необясними за нас причини, мястото на състезанието се променя:От Патрешко на Пречиствателната станция.
 
Последна промяна:
Нагоре