ФТ Бонсови 1х50 21.10.2017

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Троянци се прибрахме по-живо, по-здраво. Честито на победителите. Адмирации към организаторите. Всичко беше на ниво. Рядвам се, че ви познавам приятели. Добре, че са срещите с вас. Най-искренни благодарности към Надежда и за това, че е така всеотдайна на организацията като цяло.
 

ivofox

Редовен Потребител
Прибрахме се благодарности на организаторите и на победителите да им е честито.Браво Ице.Знаех се че и ти го можеш.
 

sir John

Редовен Потребител
ФТКС
Не си спомням такова приятно време за стрелба на поляната със слънце до 25 гр., лек палав ветрец, закачливо трасенце и толкова приятна компания от "стари муцуни" и нови лица. Извинения към организаторите за това, че не успях да се включа в аранжирането на трасето, но пътят ми дойде твърде дълъг...
Ице, специални поздрави за трофея, както и за останалите призьори в надстрелването, което също беше необичайно - цели 4-ма човека.
Благодарности към Влади (Killer) за подаръците от JSB.
До нови скорошни срещи приятели!
 

Dominus

Редовен Потребител
Доста изморително за мен пътуване беше.
С маклко закъснение няколко думи и от мен.
Искам да благодаря на организатора и всички понесли товара по организацията и реденето на трасето за да се позабавляваме. 50 мишени трасе не е шега работа и няма нищо общо с 25.
Трасето беше прекрасно и ветреца и теченията го направиха още по-предизвикателно. За мен беше и винаги е било удоволствие да пострелям фт, тъй като обичам този спорт.
Поздравявам Христо за постигнатия резултат и няма какво да се изненадва. Все пак тая цев е гласена и тъкмена от майстор :D. Ако той беше я гласил щеше да е нормална подобна изненада :D
Шегата настрана. Така лека, полека с малки пробиви всеки може да повярва, че може да стигне до 1-вото място и да го прави по-често. Много добро представяне според мен и за Любо Николов. Много е научил и само тези задължителни го делят от няколкото ценни точки.
От мен поздрави и тренирайте, щото ако лежите на стари лаври ще ядете бахур :D
 
Нагоре