Пушките на AIR FORCE - Talon/TalonSS/Condor/Edge/Texan

nn3nn

Новодошъл
Благодаря! Дано няма проблеми.
И в последствие да попитам ще има ли някакъв резултат за мощност и точност ако монтирам регулатор /чешкия/на GUN POWER STEALTH 5.5 mm
 
Последна промяна:

refleks

Потребител
Някои поръчвал ле е от тм ? Няма ли вносител за България? Вие от каде сте си купили ваще . Исках да си направя един подарък за коледа но неможах да намеря air force texan
 

оги-пз

Редовен Потребител
От щатите амазон го има.
Поръчваш, когато пристигне в България отиваш да си го вземеш от разпределителна поща в София.
Трябва да платиш мито и ддс за да го освободиш. Ако искараш малко късмет може да дойде и до пощата в гр.от който си.
Разправия е но си заслужава, особенно когато е за играчка която искаш.
 

cilindura

Редовен Потребител
Ще дойде, ама друг път. Не го заблуждавайте момчето. Вече няколко пъти е пробвано и е факт, че тази пушка е забранена за износ от САЩ. Така че младежът въобще да не си прави труда и да си създава илюзии за пушка, която може би няма да види. Биг Борета има и на нашия пазар и то нелоши. Аз лично не успях от щатите да вкарам пушка с мощност 3,5 Дж., която на практика е играчка. Заради борбата с тероризма САЩ затегнаха изискванията за износ на оръжие. Така че тази пушка за Европа е табу.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Защо да го заблуждавам, аз казвам как съм си купил точно от щатите. Беше преди 2г сега незнам как е хавата. Замислил съм покупка на друга пушка от там, като назрее момента ще видим.

ПП щом износа е забранен за европа, как те аджеба вкарват там пушките от европа?
 

cilindura

Редовен Потребител
Преди две години обстоятелствата бяха други. А и опитите за закупуване от българска страна бяха насочени към Тексана и категорично ни беше отказано, с мотива, че конкретно този модел не може да бъде изнесен от САЩ , а и не се изнася за Европа.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Най вероятно продавача не е имал необходимите разрешителни да го изпрати и за това ви е казал така.
Когато аз пазарувах човека, който ми продаваше, също ве разпита за вноса в БГ.
Аз тогава го питех може ли да стигне до БГ пушката и той тогава ме увери, че ще стигне, но за БГ не отговарял, защото не знаел законите. Страх го беше, но всичко мина благополучно. Човека си е имал нужните документи и каквото зависише от него го стори, че даже и повече.
Пак бих си купил от него, но няма асортимент, търгува само с дроздове.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
За много години!
Не бъркайте интернет търговията с експорта на стоки, произведени в САЩ.
Когато определена стока подлежи на експортен контрол, е наистина въпрос на търговеца на дребно дали е пробвал или му се занимава с разрешително за експорт, в зависимост от клиента. А клиента дори и с кредитна карта да плаща пак си остава в графата "неизвестен". Затова си е късмет да попаднеш на " експортно отворен" търговец.
Когато поръчваш от производител като търговец обаче, всичко се усложнява, защото трябва да се доказват някои обстоятелства от страна на търговеца също. За това са и малко вносителите в ЕС на тамошни стоки от нашето хоби, просто разправията е голяма.
ПП. Същото важи и за руското производство.
 

оги-пз

Редовен Потребител
За руското е много сложно и клони към невъзможно да си купиш нещо на ЦО2 дори.
 

Niki

Редовен Потребител
А,ако имаш човек ,който живее в Щатите и като си заидва може ли да донесе някой инструмент.Мисля ,че колеги ловци и огнестрелни са си носили така!
 

cilindura

Редовен Потребител
Ники, това за колегите-ловци го забрави, че току-виж си накиснал някого за пренос на огнестрел. Информацията, която имам, засега е следната: холандски магазин се е опитал да внесе Тексан, но ...Уви. За сетен път ви казвам, че този модел, конкретно този, е забранен за износ от САЩ.Имайте предвид, че в Холандия също няма ограничение за мощност, холандците правят най-мощните в Европа въздушни пушки и въпреки това на този етап не могат да внесат този модел.
Преносът на въздушно оръжие също вече не е лесен. Проблемът е там, че всички оръжия, та било то и въздушни, минават под знаменателя ОРЪЖИЕ. Правих опит за внос чрез българска фирма , намираща се в САЩ , на 3,5 Дж. въздухарка, но хората отказаха, тъй като контейнерите, които просветляват на митницата, в които е поставено такова оръжие, биват спирани. Чисто и просто режимът вече не е същият като преди. Нещата много се затегнаха. Така че, който е решил да рискува, си е негов проблем.
 
7

7842

Гост
Gunpower.EU Air force Texan cal.45(11,3 mm.) 7000 PLN,1680 EUR,влез и разгледай сайта,на полски пише то затова цената е и в злоти.
 

Sen

Редовен Потребител
Здравеите колеги . Някои знае ли от къде мога да си купя air force texan
Gunpower.EU Air force Texan cal.45(11,3 mm.) 7000 PLN,1680 EUR,влез и разгледай сайта,на полски пише то затова цената е и в злоти.
Всичко е строго субективно, нещо, което ще хареса на теб, няма да се хареса на друг и обратно; все пак, моят съвет към теб е да проучиш внимателно в нет-а плюсовете и минусите на тези две марки, преди да си закупиш тяхно изделие - Air Force и Gunpower. Имах Gunpower. Най-хубавият ми момент с него беше телефонното обаждане, с което купувачът обяви окончателното си намерение да ме оттърве от него. Няма да ти досаждам с детайли, а и не съм достатъчно компетентен вероятно, тъй като все пак има някакви разлики между тази марка и Air Force. Ако искаш малко повече инфо - ЛС. Желая ти успех.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
При този поляк цената е 7000 злоти. Кат гледам курса ще ти излезе златен тоя Тексан.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Изгледах доста клипове в нета и виждам само, че не е нищо особено като скорости. На хронографа не изглежда никак добре. Изобщо няма плато. При това положение не виждам причини да се разделяш с около 4000 лв. Има по-евтини алтернативи според мен.
 
  • Харесвам
Reactions: Sen
Нагоре