ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ОБСЪЖДАНЕ: Програма мероприятия "Годишен рейтингов шампионат" - 2017 година

Дискусия в 'Архив Минали Мероприятия' започната от vas2308, 15 Януари 2017.

 1. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265
  Обръщам се към ФТКС, като организатори на шампионата. Направете разяснение и го запишете черно на бяло,. Разрешени ли са в крайна сметка електронни нивели или не?
  Веднъж срещнах в някоя от темите намерия за забрана, но по някаква причина вече не го намирам.
   
 2. fatalen

  fatalen Редовен Потребител ФТКС

  Публикации:
  3,167
  от:
  София
  Предложените, обсъдените и приетите промени в правилата на WFTF през периода след проведено Световно първенство, влизат в действие при провеждането на следващото Световно първенство и насетне. Така е било до сега през годините. Имаше запитване към мен и относно двунога, която се използваше при стрелбата.
  Да се разбира, че забраната на електронни нивели и двуноги, както и всички промени направени след провеждането на Световното първенство в Португалия през 2016 г. влизат в сила от 21.09.2017 г.

  Въпроса индиректно визира мен (мисля, че единствен стрелям с електронен нивел) и ще отговоря лично на него. Контестации се подават по време или след състезанието.
  Мога да върна купата, както и да ми се анулират всички резулатати за тази година, ако се счете за правилно, защото през целия този период съм го ползвал. Тази ще я връча лично на полагащия му се.
  Никога не съм си позволявал през 10-те години практикуване на хобито да нарушавам правилата или хитрея; да определям, променям или влияя за променянето на дати за провеждане, защото на мен ми е по-удобно, а на конкуренцията неудобно; да редя или участвам в реденето на трасета, за да бъдат по-удобни и лесни за мен; да прилагам или влияя за прилагането на угодни за мен правила!!! Купи, медали, плакети и грамоти имам достатъчно. Морал и етика също! Доколкото помня съм го доказвал дори лично на "засегнатата" страна... и не само на него.
   
  Последна промяна: 1 Май 2017
  pavloff харесва това.
 3. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265
  Това беше достатъчно. Мисля, че е редно да има яснота относно правилата и точно в тази връзка беше въпросът ми.
  Божко, не разбирам защо приемаш лично въпрос по който мисля, че е нужно да има яснота.
   
 4. NaDeTo

  NaDeTo Потребител ФТКС

  Публикации:
  106
  Качвам тук рейтинговото класиране до момента. По късно ще видя с Румен да направим отделна тема. Ако има някакви грешки в имената или някой не е стрелял във 16J моля пишете на лични да го оправя.
   

  Прикачени Файлове:

  Последна промяна: 1 Май 2017
  ivofox, soundmax, fatalen and 4 others like this.
 5. fatalen

  fatalen Редовен Потребител ФТКС

  Публикации:
  3,167
  от:
  София
  Отговорът ми е лично към теб, а не към колегите четящи темата. Написал съм конкретни неща в отговора си, с които се надявам да съм отговорил на задочно обсъжданите теми по мой адрес.
   
  ivofox and pavloff like this.
 6. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265

  -Редно е в крайна сметка да ти отговоря и аз на всички тези твърдения, че някой може остане с грешно впечатление.

  Есента на 2013г. Закриването в Белиш. Точно ти коментира и се кефи как си изпързалял Милен Миладинов, като не сте го взели щото останал без превоз. Слушах и не вярвах на ушите си. Много спортсменско и морално. Така се печелят шампионати.:winner:  2014г. Същата тази купа която трябваше да предадеш на Румбата според едни правила, които точно ти си гласувал реши да я задържиш щото очевидно беше влюбен в нея. Много морално. Така се печелят купи.:winner:  Следващата, злощастна за егото ти 2015-та. Като разбра на последното състезания, че съм те задминал с някаква нищожна преднина не можа да си намериш място. Измисли си ново състезание през Декември въпреки липсата на такова в календара. Естествено трябваше да бъде предложено от някой друг, че да не бие на очи. Това е твоят шампионат в чиито правила се казва че можеш да си ги измисляш колкото и когато си искаш. Така се печелят купи.:winner: Тази я изтърва отново.  Вече многократно доказано
  Тази година в Русе. Вторият ден съвсем демонстративно си извади далекомера и го употреби многократно. За теб може. Теб тия правила не те ловят.  Купа Балкантрейд също тази година. Не ти падна мишена и естествено си я нагласи и я стреля втори път. Любо, който стреля преди теб те пита защо и той да не може, но естествено че няма да може. Морално
  Всъщност не помня състезание ти да не си имал вземане, даване с някоя мишена и да не си я стрелял пак.
  Замисли се защо все на теб се случва?


  В уелс ти се нагледах на морални изблици. Да унищожиш на хората автомобила с най-тъпият аргумент. Тук вече разбрах че освен "морално" си и злобно същество.

  Кацнахме в София и ме обвини че съм те завлякал с пари и че двамата с Васко те бавим с някви пари цяла година. Абе ти луд ли си? Да не съм на твоя акъл? Пак че пазех документ за превода. Много беше сигурен, но с документи трудно ще се пребориш. Като видиш че лъжата ти минава за плоска веднага "Извинявам се. Моя грешка"

  Точно толкова беше сигурен и в Неделя на Белиш, като ти казах че си стрелял по моя мишена, но след като имаше двама очевидци реши в крайна сметка да си признаеш и съответно "Извинявам се. Моя грешка"
  Ако обаче никой друг не беше видял щеше да ме изкараш измамник, така като направи на Търнак.
  Явно и там си имал морални изблици.

  Абе, ти изобщо знаеш ли значението на тази дума, че така упорито я ползваш. Всъщност си единствения който смята че морал е само дума за разкрасяване на изреченията.
  Смяташ че ако повториш една лъжа сто пъти ще я превърнеш в истина.
  Мисля че няма нужда да споменавам, че на Белиш пак ти имаше вземане даване с мишените. Тези проклети мишени дето все не искат да ти падат.

  Ако си забелязал, не е онова време когато стреляхте 5-6 човека и когато беше свикнал да си пръв. Появяват се нови момчета. Учат се да стрелят и логично побеждават. Не си мисли че идват за пълнеж и да ти се радват на морала. За напред ще ти е все по-трудно. Имаш няколко опции. Или се научаваш да стреляш по-добре или свикваш да те бият. Имаш и трета опция. Отиваш в Гърция да биеш новаците и да изглеждаш така, както искаш в собствените си очи.
   
 7. sts1969

  sts1969 Редовен Потребител

  Помня че с подобни спорове беше сложено началото на края на бенчреста тук, станах свидетел на доста грозни скандали...за което адски много съжалявам! Не мога да разбера какво толкова делите, нали уж най-вече за удоволствие се провеждат състезанията?!? Верно че още не съм участвал във ФТ състезание...и дано докато се наканя да не стане късно! o_O
   
  Архитекта and pellet like this.
 8. KILLER

  KILLER Потребител

  Публикации:
  202

  За състезанието в Русе като организатор съм длъжен да взема мнение по написаното. Аз дадох разрешение да се мери с далекомер мишената/ вторият ден/ ,НО след зачетна стрелба/ не са измерени всичи 50 мишени/, Божо дойде и ме попита дали ще разреша да измери след зачетна стрелба защото имаше проблем с паралакса/ кололото на паралакса се беше откачило /. Може да съм взел решение в разрез с правилата и да съм разрешил мерене за което се извинявам, а и това ми беше първото състезание което организирам и със сигурнст съм допуснал не една грешка. Поемам изцяло вината за това да разреша това мерене.
   
  Последна промяна от модератор: 14 Ноември 2017
 9. oblaka

  oblaka Редовен Потребител

  Публикации:
  639
  Пичове моля ви не се карайте. Фолеми хора сме. Това е наше общо хоби и нека не го разваляме с кавги. Точно започнахме да се рязвиваме в правилна посока, нека не всяваме раздори. Уважавам и двама ви и ви моля да намерите решение и да продължим да пракрикуваме това страхотно хоби като приятели
   
  Dominus, Kifa, gary m and 3 others like this.
 10. pavloff

  pavloff Редовен Потребител ФТДМ

  Публикации:
  2,145
  от:
  Троян
  И аз като Владо да кажа като организатор тази година за купа Балкантрейд, чак сега чувам за тази ситуация. Съжалявам, но не съм бил неин очевидец и немога да изразя мнение. Бил сам някъде по трасето.
  За ситуацията на Белиш сега в неделя, съм очевидец и понеже стрелях с Божидар в двойка лично аз му записах две нули за този коридор по негово настояване, въпреки, че първата мишена е беше съборил. Ако се трябва ще приложа сканирана състезателна карта.
   
 11. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265
  Разговорът е на тема "Истина и Морал". Разговор, който не съм започнал аз.Нито едното от двете не можеш да делиш. Защо принизяваш разговорът до ниво на спор или делба някаква?
  Ако някое от тях ти пречи да стреляш ФТ ОК.

  Колкото до аргументите на Владислав мисля, че издишат когато говорим за морал и то за човек претендиращ за такъв, било то и незачетно. Какво значи, аз разреших? Тия правила ще се окаже че са някаква пожелателна форма. Ако аз ти кажа, карай пиян, аз съм насреща. Ще го направиш ли? Не. Ама щото знаеш, че е забранено и ще гледаш странно в един момент.
   
  Последна промяна: 14 Ноември 2017
 12. fatalen

  fatalen Редовен Потребител ФТКС

  Публикации:
  3,167
  от:
  София
  Този отговор го пиша, само защото се чувствам длъжен пред колегите и приятелите да го сторя. Бих го подминал без да обръщам внимание на този пост.


  Почваш много лошо! Да беше излъгал някъде надолу, където някои неща щяха да слеят с пумията, не могат да се проверят и е дума срещу дума!
  След проведен разговор тази сутрин с Милен относно граничещото с най-низко твърдение от твоя страна, самия той потвърди, че е бил възпрепятстван да дойде поради причини от лично естество!
  Никога на никой не съм отказвал транспорт, камо ли да го преебавам!!! Напротив! Многократно съм звънял лично с цел да пътуват хората оптимално по колите.  Дай подробности, че така е пак низко да го пишеш!  Ти наистина си параноик!:lol: Айде сега обвини Васко, че съм го зомбирал да обявява състезанието! Аз не съм ти!
  Мога да призная само за изригването на Везувий и затриването на Помпей! Всичко друго ти го твърдиш.
  Я сега попитай Румбата, дали аз го предложих или го предложи друг и обсъждахме какво би се случило с хипотетичното ти негодование.
  Да не забравяме и едно състезание, в което бяхме обвиненени, че сме го направили по изборите, защото сме знаели, че ти си дежурен. А причината беше проста и е е проверяема във въпросната тема на състезанието за твое голямо съжаление. Причина - прогноза за времето.  Отново си низък и безсилен да докажеш колко съм неморален! Да, използвах далекомера! Човекът, с който бях в група може да го потвърди. Използвах го втория ден след като съм стрелял зачетните си два изстрела и си сверявах измерените дистанции. И!? Очакваше да ми е помогнал!? Не, не е!!!
  Я ми кажи в тоя ред на мисли, защо и кое налагаше реденето на трасето по твои точни дистанции при последната ти инициатива? Кой единствен знаеше, какви са дистанциите на всяка мишена? И за да не се налага да ми задаваш въпрос ще ти отговоря предварително.
  Първото и единтвено трасе в София, което е редено както твоите "правила", които са се "наложили" в Русе е миналия месец в София! Благодаря на момчетата и Надето че го наредиха и се извинявам за отсъствието ми, което слава Богу се оказа с бъдеща причина! И тук удари на дърво и поредната ти безпредметна нападка се оказа низка. За разлика от теб в София и в Белиш, се опитаха да повторят две от трасетата от Световното тази година. А ти какво повтори? Някоя твоя тренировка или просто да са ти удобни мишените? И отново първия ден в непозната обстановка и трасе те бих. Съжаляам, но не съм виновен, че си стрелял по-лошо от мен, а не аз по-добре от теб. Не е лошо да го запомниш.  На Балкантрейд само аз си знам до какво се докарахме с няколко приятеля на бунгалата.
  Не беше на Балкантрейд, а на Асеновград! Още тогава отговорих на дюдюканията, които чух зад гърба ми. При контестация за непаднала мишена и потвърждаване на нейната неблагонадеждна работа се полага отремонтиране или смяна на мишената и повторение на зачетния изстрел!!! Чети, не пиши само! За пример можеш да попиташ Део какво се случи с една мишена на Инес и как процедираха в случая! Също можеш да попиташ, защо стояхме 40 минути при спряна стрелба на Европейското също тази година. Това именно ми беше отговорът към Любо, ако случайно не помниш неудобната за теб истина.  Е те тук баш не позна!
  Ако бях злобен ще ти припомня, че закъснялата ти пушка мина през моите ръце!!! Какво ли щеше да се случи с нея, ако бях такъв!? Аз лично още преди да предупредиш Симо, че е "опасно" твоята пушка да попада в мен, го предупредих, че няма да отварям куфара ти и не поемам отговорност ако нещо се е случило с нея! За радост вашия куфар беше здрав, както и съдържанието в него!!! Помниш ли? Или пък ще кажеш, че просто не съм скачал достатъчно на него и ТИР-а, дето мина отгоре беше празен... Защо не отиде да си подадеш документите и да ходиш да си търсиш пушката сам, като съм толкова злобен и ще ти батисам пушката!? Не е необходимо хич да отговаряш. Поредната прозрачна и несъстоятелна нападка, в която сам се вкара.
  Човек е склонен да се съмнява за бъдещите постъпки на хората, по начина, по който той би постъпил в дадена ситуация!
  Добре, че поне си цитирал, че съм ти се извинил.

  Измамник!? На Търнак!? Дай подробности!
  Ама ти съвсем си се озлобил спрямо мен!?
  Да спомена, че на Белиш тази година за два дни имаше само едно спиране свързано с мишените и то беше заради моя претенция:D. Ама ти сериозно ли си вярваш!?!?!? Я си припомни първия ден на колегата в групата между нас, кой ходи да проверява мишената и какво беше решението!!! И колко спирания имаше заради един тип мишени? Хубавото е, че го пишеш сега, а не след 4 години та да не може да ти хване дикиш поредната глупост и лъжа!


  Хехехе, ти да си жив. Аз, когато исках да има това, което днес го има във ФТ, когато съм мъкнал, редил, тичал, писал, превеждал, участвал и дори не съм спал, теб изобщото те нямаше!!!
  Били са ме много пъти и никога не ми е било криво, защото някой го е сторил, а защото аз не съм могъл да постигна по-висок резултат от победителя! ФТ не ми е самоцел, за разлика от други хора! Ако ще ти олекне и Калата ме е бил с Хатсан дори, а не класна пушка, като твоята. И с Хамерли са ме били. И с прашка ще ме бият, ако не стрелям по-добре от победителя. Ей това ти не можеш да разбереш!
  И в Гърция ходя, защото мога! И в Румъния ще ходя, и в Македония и в Турция. Оставям загадката на теб, защо точно там. А иначе съм ходил в Унгария, където изобщо не можеха да стрелят. Там и от Германия идваха неможещи също. Защото искам! И защото са ми по-приятни хората от теб! А какво, дали и кога ще спечеля и при новаци или опитни, това е само през твоя мироглед. За мен участието във всяко мероприятие е опит и неслучайно съм ходил и по БР състезания, въпреки че не ме влече. Но това ти не можеш да го разбереш! Даже на Белиш стрелях с развален редуктор и ми се налагаше да стрелям две мишени в рамките на 15-ина секунди и пак имам повече точки първия ден от теб. И международно състезание съм печелил с крива цев и то не защото стрелях по-добре от другите, а защото те стреляха достатъчно лошо, че да направят повече точки от мен! Това много те яде, ама се дължи на ходенето ми в Гърция и подобни места, а не на злобните пъдмятания и лъжи по адрес на който и да било!

  Точно ти да ми казваш, че нямам морал е последното нещо, за което можеш да говориш!!!
  Как спечели състезанието на Бонсови поляни, когато бяхме в група двамата!?!? Я си припомни! Или още не можеш да го разкажеш на колегите!? За съжаление не помня кой точно беше зад нас и ме попита защо съм стрелял в земята. Как Симо спечели с надстрелване едно двудневно на Бонсови преди няколко години (не ми се търси кога точно е било)!? Я попитай Рашко! Бяхме в една група и ще го потвърди, ако иска. Ама ти и с него се скара преди време, та ще ти кажа. Рашко беше объркал една от моите мишени и беше писал Х вместо 0. Ако не я бях видял и оправил собственоръчно нямаше да има надстрелване и щях да съм пръв. Е, не бях. Ама не е при мен тази купа и не ми "крещи" от секцията "защо си замълча тогава?". И това няма никога да разбереш!
  Няма да се връщам назад, когато още имахме комуникация помежду ни. Няма да се връщам и още по-назад, когато спряхме първите комуникации! И знаеш ли защо? Защото това е между теб и мен. Но не си мисли, че ще подмина отношението ти към другите хора! Намеси достатъчно хора в лъжите си, които съм убеден, че свидетели на въпросните твои низки твърдения, ако преценят ще потвърдят написаното от мен.

  В началото на миналата годината нарече един от най-честните хора, които аз и някои хора познават КРАДЕЦ! Ти, нарече крадец Павлин Павлов!? Нарече го крадец пред повече от 10 човека, някои от които са били свидетели на покупката на мишените. Ти каза, че е откраднал русенските мишени! От сто места ти казаха, че са ги купили с Оги от русенската група или от някой от русенци.
  Ти нямаше дори очи да се изправиш и да кажеш, че си сбъркал! Извинението е присъщо само на неморалните хора като мен. Вместо това напусна групата. Помниш ли? Или това не е свързано с моя морал и затова не го пишеш?
  В началото на тази година нарече няколко човека, КРАДЦИ, ПУМИАРИ, ПЛАГИАТИ, ПЕДЕРАСТИ и все думи от твоя речник! Но не нарече себе си ПЛАГИАТ и КРАДЕЦ, взаимствайки идеята и дори частите от STEYR! ТИ нямаше доблестта да се изправиш пред общността и да кажеш извинявайте или майната ви!!!!! Твоето извинение беше "дай да ти направя пушката", "дай да ти направя това", "дай да ти направя онова". Ти ли ще ми казваш, че аз нямам морал!?!?!? Дори на теб, който не заслужава и не дължа извинение съм го правил!
  Ти ли ще ме обвиняваш в липса на честност и морал, когато ми даде онези чертежчета и ме помоли да не ги давам на никой!? Дадох ли ги на някой, както бях обещал!? Кажи де!
  Ти ли помагаш за развитието на хобито!? Та на Белиш ти беше второто състезание, в което се включи за събиране на инвентара! Миналия месец го направи, защото се припозна в думите ми, които си размених с Румбата!
  Ти ли ще ме обвиняваш в липса на морал, когато направи изцяло нов детайл за пари на колега, на който пушката му работеше след мой съвет? При любопитство ще ти пусна какво ми е написал след съвета!
  Ти ли помагаш с развитието на хобито и добруването, като изкарваш пари от хората, за да им правиш пушките!? Неща, които мнозина от нас са правили безвъзмездно, само за да помогнат на незнаещите и неможещите.
  Колега, който е сравнително отскоро в нашите среди е направил сигурно безброй услуги на безброй хора за хобито ни и съм сигурен, че не е изкарал един лев от всичко това! Само една бутилка уиски, която я изпихме за здравето на онзи, който ти нарече КРАДЕЦ.

  Кой се опита да раздели отбора ни за предстоящото Световно първенство в Полша по най-долния и интригантски начин? Или пак аз съм безморалния!!!
  Ти ли поиска и искаш да сме там заедно като отбор, въпреки всички неща, които са се случвали и случили?  Откакто си в ФТ амбицията ти се превърна в омраза към мен! Сполай ти.


  ПП Един приятелски съвет към човек, който уважавам и липсва. Панчо, не се връщай във ФТ, защото ти си следващия под ударите заради твоите умения!
   
  Последна промяна: 14 Ноември 2017
 13. fatalen

  fatalen Редовен Потребител ФТКС

  Публикации:
  3,167
  от:
  София
  Можеш спокойно да се прекръстиш на братушка2!
  Той не успя навремето да ни раздели и разбие и те уверявам, че ако сме живи и здрави няма да успееш и ти!
   
 14. BAD TORO

  BAD TORO Модератор ФТКС

  Публикации:
  1,140
  от:
  София
  Павка,
  Евала шампионе!

  Трябваше да отговориш ама поне до края на май, а не шест месеца по-късно от последния пост по темата.

  Като кацнахме в Англия си мълча.

  Като ни изгубиха пушките и Божо 12 часа не остави телефона от разговори до Летището, до Холандия, до организаторите, до митницата, до превозвача, до доставчика, до преносвача, до летището в България и до кого ли още не - си мълча.

  Бяхме заедно и в Уелс и там мълча. Мълча си доста време .Чак като взе купата изригна. Споко заслужил си си я. Нямаше да я скрием.

  Заслужи си я със стрелба. Не я заслужи за съжаление с нищо повече.

  Бесен съм че в твоите нападки намесваш хора който най малкото не са гледали с твоите очи на тези събития. Събития с три – четири годишна давност и нямат никакво отношение към каквгата ви. Не разбирам за какво го правиш? Да ни разделиш?

  Ако целиш наистина да разделиш нещо което е градено с много труд няма да успееш. ФТ-то наистина се раздели с някои хора. И те се опитваха да ни разделят.

  И защото го направи публично това е моето мнение. За твоя изненада, подкрепям Божо.
   
 15. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265
  Браво Симо. Кого точно се опитвам да разединя?
  Да, мълчах. Мълчах с годините. Търпях и продължавах да мълча. Е не може на всяко състезание все нещо да не е наред на един човек. Не може всичко и винаги да се премълчава. Всичко си има граници.
   
 16. pavloff

  pavloff Редовен Потребител ФТДМ

  Публикации:
  2,145
  от:
  Троян
  Великов, ще ти го кажа в прав текст великият български артист ТОДОР КОЛЕВ лека му пръст, го каза в едно свое предаване "Телевизора има две копчета включено и изключено" всеки избира кое копче да натисне. Ако ни приемаш с недостатаците ни или не ни премаш, избора е твой. Важното е винаги човек да има право на избор. Уважавам те като стрелец и майстор на ВО, но до тук. Желая ти успех във всяко твое начинание.
   
  Милко and valens1968 like this.
 17. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265
  Типичното за теб поведение. Да мяташ ла..а с шепите, надявайки се при теб да мирише по-малко. Явно си решил да включиш всеки един поименно. Гледам че наричаш доста хора как ли не. Епитети които не съм използвал никога, но такава е тактиката на висшите същества. И какви части съм използвал специалисте? Ако беше поне малко технически грамотен щеше да откриеш 10-те разлики, но говориш наизус с идеята да привлечеш повече подкрепа. Можеш да се мяташ и да ревеш, но всичко което съм направил е по преразказ, повтарям преразказ от Васко. И до ден днешен не съм се докосвал до оригинала.

  За кой Рашко се напъваш толкова? За онзи, дето заради теб заряза любимото си хоби. За онзи, дето заради теб напусна споменатата група? По същата причини я напуснах и аз. Да имаш поле за изява на болните си амбиции. Тръгнал да ми говори за амбиции. Ти ли точно? Колко пъти съм негодувал против правила? Колко пъти си ме чул да рева, че правилата не са добри, да искам промяна? Николко. Щото без значение какви са правилата съм си стрелял и не ме бърка да стрелям за 2 мин. Ако се реши и за 1мин ще стрелям, но няма да рева. А ти? Това не е по правилата. Онова не е по правилата. От две години само ревеш, правила мислиш, щото все нещо не ти е таман. То не бяха обсъждания, то не бяха предложение, то не бяха простоии. Къв точно ти е проблема с правилата? Стреляй и толкова. Каквито и да са, те са за всички. Не съм участвал в много събирания на трасета. Всички орагнизатори са декларирали че евентулното отсъствие на който и да е, не е проблем. Ситуации в които са изпадали мнозина. Не съм предполагал че е такъв проблем, така както и не видях нещо фатално в тръвгането ти от Русенското състезание. Същите тия хора които си решил да споменеш поименно ти подмина като сенки, само защото си в цикъл. Приятели са ти. Кажи им по една дума. Не говоря за мен.

  И да, на първото ми мероприятие си направих разстановка на трасето с цел разпределяне на позиции и дистанции. Всеки един е наясно, че подобна разстановка е ориентировъчна и не може да е точна относно монтирането на мишени. Още повече в гора където се ползват дърветата и няма как да измести дърво на някаква позиция. Точно поради това мишените са били монтирани с точност 2-3 м. Като толкова много можеш ела бе. Взе ми си разстановка и отиваме в гората да го наредиш както си го писал.

  Много е лесно да лаеш без да мислиш, ама тия глави са за мислене. Те не са само за шапки и прически.

  Не съм предполагал, че толкова се е измъчила главицата ти заради подобна несправедливост. Ако имах представа, щях да ти предоставя съвсем доброволно "златният" лист. За разлика от това пък, кой те знае какво си гледал с далекомера си? Или трябва пак сляпо да ти се доверя? Така както смяташ че е редно.

  Относно закъснялата ми пушка. Ти да не си мислиш, че на някой му е кеф и е искал пушките да се губят? И от къде на къде ще ме упрекваш, че се притеснявам пушаката ми да е при теб? Съвсем естествено че ще се притесня. Само няколко часа преди това видях един от големите ти шедьоври.

  Никога и на никого не съм правил пушката насила. Ти като си толкова даровит и щедър действай. Най-малкото е нахално да ми оценяваш труда. Най-малкото щото не знаеш за какво става въпрос. Ти на работа ходиш ли? За 1 бутилка уиски ли работиш? Много си голем на чуждия гръб. Такива като теб дето всичко могат обикновено не са направили нищо.

  И точно за това все с редуктора се оправдаваш. Все пушката не е наред. Акъли раздаваш. И за да облекча и тази болка ще препращам всички нуждаещи си към теб. Ти ще се справиш.

  Абрамов2 ще се пиша, като ти се напишеш Морален1

  А последният ти пост много тъп звучи. Кой и от какво се опитва да разедини? Имаш нужда от специализирана помощ. Никой не знае какво точно се случва в главата ти.  И колкото и да викаш на черното бяло, то няма да стане.

  Павлов, сега е момента. Действай.
   
 18. pavloff

  pavloff Редовен Потребител ФТДМ

  Публикации:
  2,145
  от:
  Троян
  Дейставам Великов. През 2018 г. да е живот и здраве мисля да съм в организацията на поне две меропроятия по ФТ. На които ще видя усмихнатите лица на поне тридесет приятеля и за мен лично наградата е, че са уважили труда ми. А ти както си я покарал май ще си гледаш сам спечелените до сега купи и медали. Всеки решава кое е важно за него. Жив и здрав.
   
 19. Dominus

  Dominus Редовен Потребител

  Публикации:
  2,265
  Ей, много ви измъчват тия купи и медали. Елате, ше ви ги натоваря. Предпочитам да стрелям сам или няколко човека, без купи и медали отколкото все да ходя по гайдата на некво криво същество. Жив и здрав и ти бъди.

  П.П. Два цитата които очевидно са трудно четими.
  - Повечето от хората всъщност не искат свобода, защото тя предполага отговорност, а отговорността плаши повечето хора.
  - Масите никога не са усещали жаждата за истина. Те искат илюзиите, без които не могат да живеят.
  Зигмунд Фройд
   
 20. pavloff

  pavloff Редовен Потребител ФТДМ

  Публикации:
  2,145
  от:
  Троян
  За съжаление не мога да цитирам Фройд, твърде далечен ми е. Но ще напиша обикновени мой думи, ако не бяхмя няколкото ентусиасти да правим мероприятия, ти все още щеше да си си стреляш с Боса от колата на Орехите и сам да се оценяваш, че си най-добрият майстор на ВО.
   
  anibis and Dominus like this.

Сподели Тази Страница

Софтуер за Интернет Доставчици и Кабелни Оператори | Мартеници Галена