Магазини за въздушно оръжие в гр. Ямбол

boceto84

Потребител
Не знаех за този закон.Според мен няма нужда от него,но както и да е.Това само за оръжието ли важи или и за аксесоарите към него.Много е тъпо така,сега ако искаш пушка ще биеш 300км за да си я вземеш щото няма по близък магазин
 

Карлсон

Потребител
Джентълмени, скоро някой да е ходил до пушка.еу в Ямбол, търся инфо дали и магазина е толкова оскубан като сайта им... ???
 

wess

Потребител
И аз съм доволен от този сайт/магазин. Не съм купувал въздушно оръжие, а само халосни патрони и резервни пълнители, но всичко е точно. Не съм сравнявал цените на другите стоки, но това, което съм поръчвал е най-изгодно при тях.
 

Riddle

Потребител
Хайде да съживя темата :) Един голям плюс за онлайн магазина. Поръчах си пушката от тях, защото само те я предлагаха и имаха в наличност (дори и във ВИП я нямат налична). Говорих няколко пъти с различни служители (включително и утпавителя) и отношението беше любезно, отзивчиво и коректно. Пушката пристигна на следващия ден с куриер на адреса ми. След това си говорих с тях за оптики и отново изключително любезни и отзивчиви. Оптиката пристигна вчера, но се оказа, че не става на пушката (много е дълга). Разговарях с тях и ми предложиха да я върна по Спиди, а те да ми преведат парите по банков път. Вчера я изпратих и днес парите са ми в банковата сметка! Специални благодарности към служителката Зоя Николова за отзивчивостта! Горещо препоръчвам магазина!
 

wan13

Потребител
Не съм разглеждал целия сайт на Пушка.еу в Ямбол и не знам колко е богат, но като търсих Балистол го открих при тях. Поръчах с доставка със Спиди до адрес. На другия ден ми се обадиха с молба да потвърдя поръчката. На следващия ден си получих доставката. Цената дори беше малко по-ниска от обявената в сайта. Доволен съм и им пожелавам успешен бизнес.
 

Licho

Редовен Потребител
И аз съм много доволен от този магазин!
Купил съм от тях 2 оптики,които се оказаха с отлично качество и ми вършат чудесна работа!
Служителите са отзивчиви,любезни и коректни.
Благодаря им,желая успех на целия колектив!
 

Toto Rino

Редовен Потребител
Аз, също съм купувал 2 пъти оптики от Пушка.еу, и съм много доволен от тях! Бърза и точна доставка! Те са пример за вежливост и коректно обслужване на клиентите! Пожелавам им много здраве и професионални успехи!
 

LogiBG

Редовен Потребител
+1 глас няма да сбъркате, пет кутий с чашки и 2 оптики на гамо.Никакви проблеми с оптиките или пък с доставката.Коректни !
 
Нагоре