Старозагорската група

praetorian

Редовен Потребител
Някой има ли идея, къде мога да направя водна проба на бутилка в Стара Загора и региона?Говорим за истинска водна проба със сертификат.
 

praetorian

Редовен Потребител
Няма, вече проверих.Така или иначе, вече ми обясниха, как стоят нещата.Благодаря на всички :cheers::cheers::cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Голямо мълчание, още ли сте по почивки ? Инак се канеха някой хора за тая неделя :D
 

тачи

Потребител
Браво на v1ct0ry, добре дошъл и дано скоро се срещнем на полянката или където и да било! Към останалите "членове" ми е въпросът-" Абе няма ли най-после да се видим и да похвърляме малко олово, че то стана вече два месеца как за последно прибрах пушките по калъфите?" Предлагам да излезем от дълбоката летна летаргия, че скоро ще завали...и отново ще се виждаме през крив макарон...Желаещи за събота или неделя...? Всички са поканени. От мен бирата и мръвката ( имам повод ), столовете ( пет ) и масите ( две )... а от вас участието. Забравих да добавя - носете и пушките, че може и да потрябват ;) ...пишете или звънкайте!
 

ilko_dim

Потребител
Здравейте, групата,!
До колкото знам тази събота ще е работна, а за мен следващата ще е за пътуване.
Та да направим едни стрелБири в неделя, че пусто време все не стига!
До скоро
:cheers:
 

v1ct0ry

Потребител
Здравейте,
стрелям си аз на 25 метра и удрям където целя :rambo:без значение хоризонтална/вертикална настройка.На 50 метра все удря 2 точки под център ( пак хоризонтална/вертикална бутам ама ... ).:wall:
Може ли да са изтървали врътките ? и на късмет да бие на 25 точно? или да е "сложена" да бие точно на 25 метра а за други разстояния настройка (която за момента е изтървала )? Не е проблем да "коригирам" ама ...
Или аз пропускам нещо ? :(
 

lynx

Редовен Потребител
Ако е кордисвана за 50 метра при 33*С, сега като е 20*С е нормално на 50 метра да се усети спада в мишената.
Скоростите варират в някакъв диапазон при разлики в температурата.
 

v1ct0ry

Потребител
Ще мина :)
Но миналата седмица пак така биеше... ще я наблюдавам
 
Последна промяна:

ToHKa

Редовен Потребител
от мощна жега ,на досаден дъждец ...... :( 2 месеца няма мегдан за стрелба от сякакъв сорт, надявам се в неделя да заглуша полянката , вземете си антифони, мисля да пострелям с тия проектили, никакви тестове не съм правил до сега :( бутилката ми е на 160 бара ,може и да не се получи реален резултат но ....все пак ще трещяяя :D

Някой да има домашно вино ? :(

Таче, ще си нося голямата вилицааа :)
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Викам вече офицялно да кажем че утре ще се събираме да стреляме на полянката към баните мисля по добре ще е да сме на долната полянка с оглед на това че там не е толко кално и ще ни е по приятно.По рано от 9:30 мисля да не ходя този път.Ще взема само някоя мишенка и гонговете че то от толкова време не сме се виждали че май повечето времме ще си говорим няма да се стреля много много.;)
Не се ангажирам с скари и такива работи тоя път защото нямам време да се подготвям че днес е работен ден.:wall:

До утре приятели :cheers:
 
Нагоре