"Страшен филм" (или за филмите и книгите които обичаме)

lynx

Редовен Потребител
Надявам се поне American Sniper да е интересен, и дано през тая година има повечко хубави филми :)
Дърпай го, заслужава си филма.
На фона на бозите от последните години, за този не съжалявам че го изгледах.
Клинт Истууд е режисьор.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Interstellar-a го изгледах назлън, назлън. Съжалявам за загубеното време. До последно се надявах да се случи нещо интригуващо.
Явно този жанр не е за мен.
Виж American Sniper е друга бира.
Изгледах го с интерес.
 
Последна промяна:

Dominus

Редовен Потребител
И аз ги гледах трите филма. Епа тоя интерстелър страшно умрял филм. Подобен на него го почвах три пъти и все заспивах. Накрая го изтрих. Другите два от горния пост бяха много добри.
 

angelmr

Редовен Потребител
Interstellar - поредната боза според мен, това е моето лично мнение, но малко недомислена фантастика за разлика от Fury - ей на това му се вика вече фантастика :D, малко се пооляха американците в тоя филм и най-вече заради последната битка :wall:
Надявам се поне American Sniper да е интересен, и дано през тая година има повечко хубави филми :)


interstellar Не е нещо разтърсващо основите на фантастиката, но на фона на сушата напоследък е може би най-доброто което е излизало последната година. Иначе този филм сме го гледали, но този път поне бяха смесили елементи от различни филми, така че не се усещаше толкова очебийно. Имаше и няколко свежи момента, които все още филмовата индустрия не е клиширала до втръсване. За мен от Аватар насам (не включвам "гравитация, той е по-скоро приключенски в него нямаше фантастични елементи, просто няколко научно необосновани епизода), това е може би най-стойностния научнофантастичен филм. Ако на някой не му е харесал, то може би просто научна фантастика не е неговия жанр. Единствения момент, който ме издразни във филма беше епизода в който спасения на облачната планета се обърна срещу всички и се опита да ги избие. Такъв сценарий просто е толкова клиширан, че вече ме дразни безумно във всеки филм, в който го видя. Спирал съм да гледам сериали с потенциал само защото са вкарали сюжетната линия на вътрешния враг като паралелна с основната.
А американския снайпер нямам намерение да го гледам, както и fury. Не ми се гледа няколко часа американска пропаганда лошо маскирана като филм. А трейлърите и мненията на зрители точно това споделят.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Хубаво пусна торента, ама сега трябва да му дирим субтитри и да прехвърляме де що намерим за подходящите. Някак си по-лесно щеше да ми бъде, аз да си избера точно кой рилийз да сваля , а и линка за субките ще е там.
Ето го: http://arenabg.com/torrents/colt-45-2014-720p-bluray-dts-ma-multi-x264-bladebdp-476440/
Сибтитри: http://bukvi.bg/load/1/colt_45_kolt_45/1-1-0-1593
 

kodi

Потребител
Цитат:
Неизвестен автор:
Снощи гледах 50 нюанса сиво. Всъщност би трябвало да е 50 нюанса Грей, както е името на главния герой(той е сивото в превод, а според мен е приятелката му). Ето кратък преразказ с елементи на разсъждения. Главната героиня е пълно дърво, което работи касиерка в няква железария, но в свободното си време се прави на журналистка, също като у нас, и по няква случайност му прави интервю и естествено веднага се опитва да прилапа микрофона на милионера, който външно много прилича на Григор Димитров. Мисли го за пидирас, щото е хубавец, пък няма гаджи. И му вика, ти що нямаш гаджи? Това го засяга й решава да й прай сефтето на белия чаршаф. После Грей отчаяно се опитва да я изчука като животно през целия филм. Моли й се, тя му прави номера, като всяка прелъстена жена, която се чувства използвана за секс, но го иска вътре целия. Само че да е на нейната. Решава, че трябва да го промени, нищо че той шеф на корпорация, а тя проста продавачка, която е дошла от село да учи в града и се носи с модата на баба ми. Накрая той измърморва, че е брутално перверзен в 50 нюанса сиво(не се разбира изобщо защо са 50 нюанса и нюанси на какво са). За целия филм една свирка не му направи. Накрая кандиса след два часа пазарлък, в които вече всички си гледат телефоните в киното. Нашиба я по гъза с една какаляшка, и вика "Дий магаре!", ама на нея не й е убоу и се разревава като всяка средностатистическа овца. И естествено си събира парцалите и заминава при майка си. Не се минава и без обичайните цигании -ето ти колата, върни ми парите...дай ми бурканите. Теглят си по една п♛тка майна в асансьора на блока и тва е. В заключение любовните сцени може да са порно само в класациите на Уолт Дисни. Най-романтичната фраза беше "Цял живот съм чакала теб", демек някой с хеликоптер и частен самолет.


Като цяло филма става за гледане, рано или късно ще го гледате.
 
Последна промяна:

lynx

Редовен Потребител
Гледам, че в Арената се е появил качествен рилийз на "50 нюанса сиво".
Ако на някой жена му досажда и иска да я води на кино да го гледат, може да го изтегли от Арената и да и запуши устата! :D
http://arenabg.com/torrents/fifty-shades-of-grey-2015-1080p-hc-hdrip-x264-aac-cpg-482247/
Вече има и пасващи субтитри за този рилийз.
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
Последна промяна:

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Не знам дали знаете, но zamunda.NET е фалшив (откраднат). Истинският е zamunda.SE
Това го дъвкаха преди повече от година.
Вероятно скоро си разбрал, а кой е истински и кой фалшив е недоказуемо, защото е бил орташки.
След караница и раздяла между ортаците ( естествено всеки има копие на сайта ), се появяват два акаунта.
И в двата юзърнейма и паролата ти е еднакава, така че какво те бърка кой крив, кой прав?
Всеки е прав за себе си.
Дърпам и от двата, пък който иска да тегли само от този, който смята за истински.
 

qtex

Потребител
http://www.imdb.com/title/tt4044364/ Citizenfour - документален, интервютата и разкритията на Едуард Сноудън около системите използвани от ЦРУ за събиране на информация от американски и чужди граждани.

Не знам има ли български субтитри вече. Аз го свалях от Kickass.to.
 

Д-р Най

Потребител
Цитат: "За жалост и той си отиде.Лека му пръст.
http://www.dnes.bg/zvezdi/2015/03/12/fentyzito-osirotia-otide-si-golemiiat-teri-pratchet.257156"

Огромна загуба за целия свят:cry:
"...Зад гърба му наставникът, който не пропускаше шанса да втълпи урока си, извика:
-Доджо! Какво гласи Първо правило?
Дори треперещият нападател смънка в хор с останалите:
- Не постъпвай неблагоразумно, когато се изправиш срещу дребнички, плешиви, сбръчкани , усмихнати мъже..."
 
Нагоре