Старозагорската група

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Най-после и на някой друг да му се стреля, мислех си че ще си стрелям самичък. Значи утре и аз ще съм на линия.
Ти така си мислиш цяла седмица за това си мислим и други, кога ще си хванем пушките :D
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Днес не беше хубав ден за стрелба.Тачи когато прочетеш това да знаеш че не само ти имаше проблем,след като се чухме извадих и моята пушка да видя нещо и установих че и аз имам проблеми.Общо взето гаден ден за стрелба студено и облачно(да са живи и здрави синоптиците който ни убеждаваха че ще пече) за първи път отивам да стрелям и изтрелях само 10 чашки,добре че се парнахме вътрешно с по 20 грама че да ни се стопли душата в този гаден ден.Полянката на която бяхме също я намразих не знам защо но някак си не се почувствах добре там макар че има +120метра на другата полянка макар и кална макар и къса само 80-90метра си ми харесва най много.
Затова следващата сбирка ще я направим вече както си е реда с дебело мезе и нещо за пийване да претикаме мръфките.Аз обещавам да се погрижа тоя път за скарата че напоследък все аз я пренебрегвам.:cheers:
Живи и здрави и следващият път всичко да е наред.
 

ilko_dim

Потребител
Здравейте, групата !!!
Вече съм си на наша земя и едно от първите неща , които правя е да пия кафе, да ям банички и да ви известя за това!
Сега очаквам от вас да направим една сбирка в някое заведение , да се видим и поговорим както си знаем , че страшно много съм се затъжил за всички вас! Ще ми се да дадете предложение къде да го направим , само да се има , че в момента съм без кола , някъде около нас ще ми е супер. Ами да се надяваме , че ще се намери такова време, което да ни е удобно на всички , най-вече на вас:cheers:
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Привет и добре дошъл още утре ако искаш може да се видим.Но обади се да кажеш какво става,аз ти звънях преди малко но не ми вдигна.За сбирка където и когато кажеш и където ти е удобно за мен няма значение.Утре ако искаш може да пием по кафе преди обед да се видим.:cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Добре дошъл Илко и ти ни липсваше в редиците, като се разберете нещо за ден и час да се видите звъннете ми, или ми пишете да видим ще мога ли да дойда и аз ;) Само да кажа, че мога най-рано 17:30 да съм Зарата да речем пред Илко ако ще е през седмицата :cheers:
 

тачи

Потребител
:cheers:О, Бат Илко е тук...как си, кога пристигна...радвам се да те видя отново на Зааралийска земя. Определи кога и къде ще се видим и идвам.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Отиваме на поляната които иска да заповяда.Извинявам се за късното включване но не беше сигутно до последно.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Айде пак на поредния пост но предните два съм ги писал от телефона и този няма много общо с предните.Утре или ще се съберем да постреляме малко на кариерата или ще пием по кафе(бира,коняк,уиски,ром) но още не е ясно кога и къде ще пишем допълнително.
Днес отидохме до полянката с Илко но видяхме една голяма река заляла пътя и просто е невъзможно да се мине по пътя след моста.Ето и две снимки от там.На кариерата може да се отиде с лека кола просто трябва много да се внимава показали са се още остри камъни но внимателно може да се мине.Утре ще пиша в темата към обед какво точно ще правим аз така или иначе до обед съм на бачкане малко.:cheers:
 

Attachments

  • IMAG1146.jpg
    IMAG1146.jpg
    284 KB · Прегледи: 43
  • IMAG1147.jpg
    IMAG1147.jpg
    353 KB · Прегледи: 41

atanasata

Потребител
Здравейте, групата!
Тази събота го дават май да е хубаво времето, някой има ли желание да си продуха пушкалото?
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Желание има,аз пушка за момента няма да продухвам че нямам приклад в момента.Но утре ще постреляме задължително с Илко днес правихме една хава и утре ще я пробваме както си е реда.Лошото е че трябва да ходим на кариерата понеже полянката не става поне доката не се изтече реката и не се отвори пътя.Утре ще пиша кога и къде ще ходим точно.:cheers:
 

atanasata

Потребител
Аз преди обед немога, но ако следобед сте още на линия - идвам.
Милко, драсни само някой ред къде сте разпънали бивака.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Ок ще пиша.А ти кариерата знаеш ли я?

ПП.Иначе за към след обед се гласим така или иначе.:cheers:
 

atanasata

Потребител
ДА, ходил съм на кариерата, но малко ме притеснява пътя до там. Да вземем да проверим дали на новата-слънчевата полянка няма да може там да се стреля.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Групата,честита ви коледа.Живи и здрави да сте,все така да се събираме и да се забавляваме както си знаем.Утре ще съм в Стара загора ако искате може да се видим да постреляме или да пием по "КАФЕ" ако времето е пивко и не става за стрелба.Пожелавам много здраве и на всички хора с който се запознах през изминалата година покрай хобито.:cheers:
 

ilko_dim

Потребител
Честита Коледа на всички!!! Пожелавам сбъднати материални мечти и подаръци , но и да имаме време и здраве , за да им се нарадваме !!!
:cheers:
 

praetorian

Редовен Потребител
Честита Коледа, приятели!От здраве да не се отървете!Много, много късмет пожелавам на всички ви!
 

тачи

Потребител
Честито Рождество Христово на всички!!! Нека звездата изгряла над Витлеем преди 2015 години огрее вас и семействата ви и ви донесе здраве и вяра, радост, успехи и много късмет!!! Нека сачмите ви попадат винаги там където сте ги изпратили!!! Наздраве приятели!!!
 
Нагоре