ВИП Оръжеен Комплекс

kid

Редовен Потребител
ФТКС
kid написа:
Начална страница -> Каталог - липсва линк към въздушно оръжие

Аз знам къде е ;)
Но яко някой влезе за сефте в страницата им ще остане с впечатление , че не се "занимават" с въздушно оръжие.
А дали ще го оправят си е тяхна работа...
 

dberov

Редовен Потребител
dberov написа:
А получихте ли хроно че да дойда да си замеря скоростта на една пушка и да ми издадете удостоверение колко джаула е?

Просто искам да повторя въпроса си поставен още при откриването на темата
 

dberov

Редовен Потребител
Вече месец чакам отговор на този въпрос, преди 10 дни се обаждах по телефона. Ако не можете да си доставите да взема аз да ви снабдя с един :)
 

Niki

Редовен Потребител
Колеги,днес бях във ВИП - София за замерване на мощност и издаване на документ.Изключително добро впечатление ми направи управитела на магазина\Стоян-извинявам се фамилията не я разбрах\Човека беше любезен и отзивчив на всички мои въпроси .
 

GunsBG

Новодошъл
Здравейте,

В следващият един месец (до 04.03.2013) пускаме на промоция (-10%) само за потребители на форума, тези три комплекта на Gamo:

news_gal_434_lrg.jpg
news_gal_435_lrg.jpg


news_gal_436_lrg.jpg
news_gal_437_lrg.jpg


news_gal_440_lrg.jpg
news_gal_439_lrg.jpg


За поръчки и повече информация пишете на лично, viktor@beretaguns.com или се обадете на 0884344543 за да получите код, с който да ползвате отстъпката в магазина.

Поздрави,
GunsBG
 

batnan

Редовен Потребител
Niki написа:
Колеги,днес бях във ВИП - София за замерване на мощност и издаване на документ.Изключително добро впечатление ми направи управитела на магазина\Стоян-извинявам се фамилията не я разбрах\Човека беше любезен и отзивчив на всички мои въпроси .
Де да бяха така любезни и в Бургас :crazy: Преди коледа отидох да си направя подарък един пистолет,влизам в магазина -Добър ден.
-Добър ден.
-Може ли..../прекъсване от страна на продавача/
-След малко
И келешчето си обикаля като муха без глава,никакво внимание :mad: .След около 20 мин колегата му /едно едро момче/който имаше клиенти дойде и ме обслужи.
И това не му е за първи път,май ще се отказвам от вИПА кофтито е че в Б-С знам само него и Сафарито.
 

Карлсон

Потребител
В неделя май почиват, не съм сигурен за София, ама скоро минах около магазина на Г.М. Димитров точно в неделя и беше заключено... :cheers:
 

etamin

Потребител
Забравих да поясня че ми трябват в Пловдив.Но предполагам навсякаде им е едно и също работното време.Мерси за бурзия отгожор.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Като гледам така, тук не са писали от февруари... Аз им писах 2 имейла до Софииския и до Варненския и отговор никакъв. :pardon:
 

exss

Новодошъл
Днес се отбих до VIP оръжеен комплекс в град Бургас с цел закупуване на чисто новичко Метеорче АР 1000 5.5 .Магазина е на 2-я етаж и много добре направен и зареден,но добрите впечатления са до тук . Отидох до щанда на метеор и след като около 15-на минути никой не ми обърна внимание,отидох да потърся обслужващия персонал с молба да ми отворят стъклената витрина ,а насреща получих отговор: Приятел след половин час най-рано ще ти обърна вниание,при което се фръцна като някаква махленска уроспия и замина към другия край на магазина. Около мен имаше още трима човека със същия проблем като моя и разбира се всички си хванахме пътя с псувни и закани никога да не стъпи отново там.Хубав магазин ,но с този персонал.......
 

batnan

Редовен Потребител
Преди половин година писах тук за абсолютно същия проблем,обаче вИПА май не ги интересува :crazy:
Е аз от тогава не съм стъпвал там ама явно нищо не се е променило.Жалко за иначе прекрасния магазин ,може всичко да е супер ама хората ти като не биват ...
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Тях ги мързи праха от артикулите да избършат, ти искаш да продават даже. ;)
Явно, че освен че са некомпетентни, повечето са и демотивирани.
 

hunter1250

Потребител
тея от ВИПА в Бургас са големи мошенници имам една оптика Меопта която е разхерметизирана и е в гаранция нося им я и те ми казват че трябва да платя 500 лв за ремонт в панагиурище ядосах се и заминах после намерих телефона на фирма ОПТИКС в панагиурище и се оказа че ремонта струва 60 лв
 

оги-пз

Редовен Потребител
Ами щом не изпълняват гаранцията , а ти си сигурен , че не си я отварял дай ги на защита на потребителя. Тия вършат чудеса.
 

hunter1250

Потребител
не ми се занимава ще си платя за ремомонта и решавам проблема направиха ми се щото съм нямал касов бон а на кутията на оптиката има сериен номер на вносителя а за българия са само ВИП магазините със 1-2 телефонни разговора ми признаха гараницията обаче ми казаха че щяла да стане слет 4-5 месеца тамън тогава ще мине свинския лов а от ОПТИКС ми казаха че за 60 лв и 3 дни ремонт ще е готова
 

Lamercho

Потребител
Има една приказка в сферата на търговията - за загубен редовен клиент потенциално трява да реализираш 10 нови за да компенсираш щетите. Аз не съм пазарувал от ВИП-а до сега, но се канех да взема въздушен пистолет от там за да плякам със сина. Последните няколко страници от темата ме разубедиха тотално :sorry:. Дано тенденцията да се промени в бъдеще.
 

Vlado

Новодошъл
Привет колеги !
Вие направо ме отказахте да ходя там, а аз се надявах, че може би там ще си намеря пушка. В зодиака, златния елен и сафарито е пълна кръб - по 5 пушки на кръст, ама и то кой ли купува. Обаче именно отношенито може да те накара да го направиш май.
 
Нагоре