ЧЕСТИТКИ, ПРАЗНИЦИ, ХВАЛБИ. ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО. Нова придобивка.

petkof

Редовен Потребител
Докато още мога да пиша,Честит имен ден на съименниците!Пожелавам им да са все така амбицирани в хобито ни,да помагат с каквото могат на хората около тях,да са живи и здрави,щастливи и витални!По стар български календар след усилената лятна работа по време,на която няма много празници,с Петков ден започват зимните празници,които са доста начесто и сега Ви пожелавам да сте здрави и щастливи да ги празнувате както ви харесва, и всичките!Благодаря за пожеланията,поздрави на всички!:cheers:
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Чесити имен ден и от мен на всички именници живи и здрави и само успехи на всички.:cheers: Наздраве от мен :cheers:
 

jookker

Потребител
Честит,Имен,Ден на всички именници!От сърце Ви желая много здраве,щастие и късмет във всичко и навсякъде! С уважение:Георги.
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Дойде време и аз да се похваля. Специални благодарности на Пловдивската група за това че ме приеха сред тях и ми помигнаха да прогледна и да направя правилният избор на ПЦП. Благодаря много и на колегата milen.m който ми продаде пушка в перфектно състояние и направи всичко възможно да ме увери че е така. Вече съм щастлив собственик на АА s510 16J. Пушката е уникална и не ми дава мира да я използвам във всяко свободно времеreceived_992443394116022.jpeg.jpg
 

st_beer

Редовен Потребител
Да ти е честита. Много хубав избор на пушка. Убеден съм ,че е в перфектно състояние и без никаква забележка. Със бившия и собственик не сме в добри отношения,но не мога да отрека това ,че човека е перфекционист и се грижи и пази нещата. Дано само джаулите и този клас ти допадне,но пък мисля може да се вдигне мощността до към 29 дж което е перфектно за тоя калибър.Желая ти много хубави моменти и изживявания с новата придобивка. И най важното да не забравиш да събереш групата да я полеете за безаварийна стрелба :cheers::cheers:
 

st_beer

Редовен Потребител
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Браво на нашето дете което представи блестящо България на junior eurovision 2014.

п.п
Очаквам с нетърпение второто събитие за тая вечер и много се надявам кобрата да победи
 
Нагоре