РИБОЛОВ - МОЯТА Е ПО-ГОЛЯМА...

ivofox

Редовен Потребител
Динка ,бях на див водоем.Ако имаше големи риби щях да ги хвана ,но нямаше :)Но пак хванах шаранчета но за съжаление бебета.И хората масово ги прибират.Догодина ще хващат само заребителния материал :)Излизало е доста но тези места са заети.
Днес се върнах от двудневен риболовен излет,на неплатен язовир :) Огромен язовир и народ много имаше. Едвам намерихме места.От ктм риболов беше слабо .Хванахме четири амурчета по 0,500 кг. и две шаранчета едното 1.00 кг. и другото 2,500кг.Ето и малко снимки.

033932674.jpg


033932673.jpg


033932669.jpg


033932668.jpg


033932684.jpg
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Много приятен язовир за излети,бяхме на него за два дена преди месец някаде и направихме доста добър риболов,хванахме около 30 хубави костура и много шаранчета около 500грама който върнахме обратно в водата.Шаранчетата ги ловихме на Мач на бял червей +една бака захранка,а костурите на змиорки или както им викате Симеончета.Миналата година също ходихме там но тогава предимно хващахме бели риби който пак пускахме обратно.С две думи хубав язовир с много но дребни риби чудесен за чесане на краста и за излети.:cheers:
 

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
В понеделника бях там :) шаранчета на фидер и на мач доста,една хубава таранка към 700гр една по-малка,1 бабушка,1 слънчак :)
Колегата извади и едно шаране към 1.5кг
Останах с добро впечатление от язовира дано могат да го опазят и останат тия шаранчета да пораснат,че имаше и такива които ги и прибират.
Костура не иска да пипне.
 

st_beer

Редовен Потребител
Понеже преди няколко дена разчиствахме мазето и изскочиха петромаксовите фенери в мен се върна една носталгия за това което правих с тях преди години. Снощи като се смрачи поех към язовира и в порядъка на 30-40 мин си набрах малко деликатеси,колкото да си начеша крастата. Ето го улова изчистен и готов за паниране :cheers::cheers:


Това е резултата и в готов вид да глътнат някоя студена биричка.
 
Последна промяна:

Termina4

Потребител
и ние сме ловили жаби с петромакс, но ползвам капан-копаем дупка и в нея слагаме един празен бидон (200litra) над отвора връзваме петромакса и сядаме да пием ракия
всичко това става на язовир и сутрин резултатите са много добри :winner:
 

ivofox

Редовен Потребител
Днес пак ми излезна късмета ,Направих севтето на новите въдици.С доста уловени шаранчета между 2-4кг и един 7+ и един закачен мисля че беше по голям :)И слънце ни пека и дъжд ни валя.Като цяло риболова беше доста слаб,може би заради промяната на времето.Шаранчетата ги извадихме на протеинови топчета и на бонджук .(пластмасово топче с повдигач)

034065499.jpg


034065501.jpg


034065503.jpg
 

andi

Редовен Потребител
Рибари окупираха Гребната база от ранни зори, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
От 8.00 до 17.00 часа днес бъде разрешен риболовът на Гребната база в Пловдив от южната и северната алея.

В канала има достатъчно количество риба. От 2008 година поддържаме бял амур за контрол върху обрасването с висша водна растителност, както и бял толстолоб за контрол върху развитието на фитопланктона, обясни специалистът по получаване и отглеждане на стопански видове риби доцент Ангел Цеков. Той уточни, че се осъществява постоянен контрол по отношение на растителността и видовете риба в съоръжението.

Масовият риболов на Гребния канал е забранен от 2008-ма година, но периодично той се разрешава с цел поддържане на екосистемата.


Read more: http://news.plovdiv24.bg/515531.html#ixzz3E1ZmKoMb
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес отидох да си заверя билета понеже не обичам да ходя на риболов и да съм нередовен (бракониер).Тази вечер реших да му направя сефтето и да го видя как ще му тръгне.
Доволен съм от резултата и направих тренировката за Копринка т.е за рекичката която е в близост до трасето и има кефалчета с такива размери.
Ето как му тръгна на новия билет. Имах пълно булдо с кефалчета.

 

st_beer

Редовен Потребител
Нямам никакво време за тях тая година. Те си искат да им се отдели доста време за да има резултат.Пак като намирам по малко време да ходя тук там за риба съм доволен.
Каяка паяжини хвана да седи закачен в гаража тая година. Живот и здраве ако има време пак ще ги ловя някой ден.
П.п
Гледам ти се отдал на платения риболов и сериозно си се оборудвал с такъми за шаранджийски риболов. Аз предпочитам да ловя на свободни водоеми и реки за да ми е по голям кефа когато уловя рибоци. Не казвам ,че на платените се лови лесно риба,но някак си не ми допада на мен лично. Сравнявам го да застрелям нещо в клетка.:cheers::cheers:
 

dinkata

Редовен Потребител
I am a hunter!
I am a fisherman!

1: /х2/
Catching fish by the river,
opposite a naked schoolgirl
naked-naked, completely naked,
sunbathing on the grass.

/х2/
I am a hunter and a fisherman,
I fucked the law
with married women in cars,
dams and forests!
FUCK YEAH !

2: /х2/
Setting fishing nets
opposite my godmother
naked-naked under the skirt
she sunbathes her thighs.

/х4/
I am a hunter and a fisherman,
I fucked the law
with married women in cars,
dams and forests!
FUCK YEAH !

3: /х2/
I caught, I caught 100 carps,
and one big barbell,
three hundred giant crucians
lots and lots of bonitos.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Баш са си[emoji6] .Това е единсвената сладководна риба която ям.И бяла риба също но не ми е толкова вкусна колкото костура.
 

ivofox

Редовен Потребител
Направих един излет на теца,за съжаление риболова беше доста труден и извадих само една риба ,но за сметка на това добра.Тук рибата се взима.Колкото си хваниш може да си го вземеш,но за съжаление ,няма много риба или поне не излиза. Шарана е 3,300 кг.

034368078.jpg


034368075.jpg
 
Последна промяна:

stelibg

Потребител
Като гледам снимките и броя въдиците - не са ли малко множко за сам рибар - или сте поне 3-ма човека?
 
Нагоре