Hatsan PCP: AT 44, ВТ65 и т.н.

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
А по някой път ,под двата винта има по още един винт.Горните играят стопер на долните
 

styna

Новодошъл
Здравейте, някой може ли да ми каже как най-лесно на менгеме да развия на AT-44 Long капачката за зареждане на бутилката, защото ми изпуска от еднопосочния клапан за зарядка. Стегнах е на менгемето с едни гуми от постелка за кола, но превърта :(... Някой знае ли човек от София който си разбира от работата и направо да му е занеса за да смени о-пръстена, за което ще си платя разбира се. :)
 

lynx

Редовен Потребител
Ако резервоара не е отварян досега ще е голяма мъка.
Турците обичат да лепят резбите със здраво лепило.
Някои колеги ги носят на стругар да им го развият за първо отваряне.
Опитния стругар знае как да го стисне без да му превърти и съответно да се надере оксидацията.
 

staif

Редовен Потребител
опитай с ангренажен ремък от кола--през ухото прекарваш цилиндъра и стягаш ремъка на менгемето-преди това постави някакъв плат да не одраскаш нещо,но ако намериш някой който знае как и е отварял вече, ще е по добре
 

styna

Новодошъл
Това с ремъка е идея, ще го пробвам когато намеря, но ме съмнява че ще успея, май ще търся стругар, че не ми се поема риск.
 

gogan64

Потребител
Някой може ли да ми каже от къде да си купя ремонтен комплект за помпа Хатсан ;
или поне О пръстена на трета степен!
Предварително Благодаря!
Вижте какво оръдие си купих вчера 7.62 карниворIMG_20180514_150503.jpg
 

PetioStoianov

Редовен Потребител
Колеги, някой знае ли от къде мога да поръчам ремък за носене за Хатсан Херкулес ? Търсих по сайтовете ама ъ-ъ. Най-вероятно аз не съм търсил като хората. Дори да не е на Хатсан(оригинален), не ме притеснява, въпроса е да може да се закачи на антабките. Не държа нито на логото нито да е нов.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Тези десетина "прецизни" както се изразяват, или в някакво плато изстрели при 9-та вероятно са във високите налягания, в желанието има да го "наточат" яко.
Тук пак си остава основния проблем на Херкулесите - теглото. Накичен с оптика, лазер или фенер и ще подмине 6-те кила. Който не е хващал мощно пцп в по-големите калибри, трябва да знае, че отката си става сериозен над 150 дж.
Аз поне не харесвам пушки, с които не мога да стрелям прав от ръка свободно и удобно.
Но наистина, ако не са окекали железарията, като "заготовка" може и става.
 

hunter_78

Редовен Потребител
Някой има ли поглед върху тоя дивайс...бутилката е малка колкото на голяма спринцовка ама някой може да и хване цаката и да се получи нещо смислено.То с тая цена май по добре това отколкото новите катъри на гамо дето пауър много ама точност нула и всяка стрелба започва с монтаж на поредната нова оптика..Screenshot_20180515-092520_Samsung Internet.jpg
 
Нагоре