Оръжейни магазини Росбул Арм

Frankeiy

Потребител
Дано се заменят,че вчера пострелях и това чудо наречено спусък нема дърпане наистина(а бях тръгнал по този път-ако някои от хората от които попивах съвети при моя избор чете това....хиляди благодарности.)
 

dberov

Редовен Потребител
@[URL='http://forum.airguns.bg/index.php?members/rosbul-arm.6094/']Rosbul Arm, [/URL]нито една прикачена от вас снимка не се вижда, затова моля използвайте вградената във форума опция за качане на снимки понеже от скоро www.photobucket.com вече филтрира и блокира снимки които се качат с комерсиална или рекламна цел, изисквайки от потребителите упгрейд и плащане на $399 за година.

2017-07-05_061730.jpg 2017-07-05_061605.jpg
 

luft9waffe

Редовен Потребител
View attachment 65763 View attachment 65764 Преди около месец от магазин Росбул Арм ми изпратиха каталога на сачми Норика.
Разгледах го и харесах 2 модела 5,5 мм със специфични грамажи, които не се покриват от сачмите, които ползваме в момента : Norikca Monster 1.65 gr , Norica Destroyer 1.8 gr . Както се вижда от грамажите тези сачми са предназначени за мощни ПЦП-та калибър 5,5мм. В този калибър се получава една ниша между 1,37 Баракуда и капризното 2,2гр. на Джиесби. Уговорих се с тях, когато направя тестовете да пиша независимо от резултата.
Тествах с:
-чешка цев, 50см, 43дж
- LW полигонална 50дж, с шок
-Хатсан, 65дж
-Еваникс 60дж
-Еваникс 70дж /много стара аер 6, не се произвежда вече/
- китайски булпап 105 дж
-Чешкият Вулкан идва слаб за тези тежки норики . Групите му с двете джиесби-та (1,03 , 1,17) са по-добри, отколкото с Нориките. До 50дж няма смисъл от тези сачми.
-Валтерската стреляше задоволително на 60 и на 100м с по-леките 1,65гр, с тежките логично заради шока не се разбраха.
-Хатсанската стреляше с Нориките 1,65г чувствително по-добре отколкото със съответните тегла монстери и рабити. За хатсани в диапазона 70-80дж може да са много добър избор.
-Еваникс 60дж стреляше много добре/групата е съпоставима с Баракуда 1,37/ с Норика 1,65, с Норика 1,8 на 60м беше много добре, на 100м не ми хареса.
Китайският булпап хареса повече 1,65, но той е нагласен за джи ес би 2,2гр и очаквано с тях прави страхотни групи.
Изненадата дойде от старата аер 6-ца, която тествах последна преди два дни. Точно се бях отчаял, че Норика 1,8, за която храних големи предварителни надежди, предвид формата й /със същата форма е Гризли на H&N ,но в 6,35 и то засилено подобаващо лети страхотно надалеч в много цеви/
Старият Еваникс пробвах с всичко налично, което имах в 5,5 /а то е много/, най-добри групи направи с пълнотелни проектили 1,9 и 2,3 гр., но те проектирани специално за нея. Следващите по големина групи се оказаха точно с Норика 1,8.Много стабилни и на 60 и на 100м /същите групи направи и с Еваникс 1,8, но те така или иначе не са налични в България/. Проблемно на тази Норика Destroyer 1.8g се оказа само, че в този барабан на тази АЕР 6-ца съчмите влизаха сравнително хлабаво и не се фиксираха категорично.
Норика казват, че заради медното си покритие тези сачми дават прираст на скоростта 20% ,аз такъв не забелязах или поне не категоричен. В някои от цевите има прираст от няколко метра в сравнение с аналогичните тегла оловни, в други не,но яз никъде не видях рекламираните от производителя 20процента.
В заключение тези сачми не са много скъпи, не показват някакви супер забележителни резултати, но според мен си заслужава да се пробват от колеги с пушки 5.5mm в диапазона 60-90дж, защото специално ако им пастне Норика 1,8, ще имат проектил с огромно БК за далечни изстрели. А Норика 1,65 в много пушки определено ще лети по-добре от Монстер и Рабит 1,65, защото други чашки с тези тегла на пазара няма.
Тоа пост ма кара... да пропусна тези чашки.Погледнах снимките и дотам.Не може европейски производител на во да си сложи името на такъв етикет.Според долния десен ъгъл чашките тежат 26 и 28 ГРАМА,съответно 1,65 и1.80 ГРЕЙНА.Ясно аржентински пректили,ясно китайска кутия,добре-незвестна печатница,ама пише Норика.Що се излагат??
 

Rosbul Arm

Потребител
@Rosbul Arm, нито една прикачена от вас снимка не се вижда, затова моля използвайте вградената във форума опция за качане на снимки понеже от скоро www.photobucket.com вече филтрира и блокира снимки които се качат с комерсиална или рекламна цел, изисквайки от потребителите упгрейд и плащане на $399 за година.

Даа... Много грозно така. Ще ги подменя ППВ.
 

Rosbul Arm

Потребител
Rosbul-arm-iznenadva-s-promozii-po-sluchai-20-ta-si-godishnina-1.jpg


Уважаеми клиенти, приятели и партньори,

Росбул Арм ще отпразнува 20-та годишнина от началото на търговската си дейност с разнообразни промоции за всички свои клиенти.

От 10 до 30 юли 2017г. за всяка покупка в нашите магазини ще ви предложим отстъпка от до -20% намаления на всички стоки.

Всички клиенти на виртуалния ни магазин също ще могат да се възползват от празничните намаления. Цените в онлайн магазина няма да се променят, но от показната цена при поръчка ще се ползва до -20% намаление.

Отстъпките ще са групирани както следва:

Карабини до -10 %

Късо нарезно оръжие до -10 %

Ловно гладкоцевно до -15 %

Патрони ловни бойни и карабинни до -15 %

Въздушно и газово оръжие до -15 %

Всичко останало (чашки) с -20 % отстъпка.

Забележка: Празничните намаления не може да се комбинират с други стоки на промоция, които са обявени до изчерпване на количеството.

Освен всичко това от 17 юли Росбул Арм ще пусне в продажба и специални подаръчни ваучери на стойност от 50 до 200+ лв. Първоначално ваучерите ще могат да се поръчват само онлайн от www.oragie.net

За допълнителна и актуална информация посещавайте редовно нашия виртуален магазин и страницата ни във Фейсбукhttps://www.facebook.com/Oragie.net

Желаем ви приятно пазаруване,

Екипът на Росбул Арм.
 
7

7842

Гост
Здравейте.Аз ли съм толкова глупав или Вие сте много умни?Цял ден пиша адреса си един след друг път и отново и отново (напиши нов адрес,напиши нов адрес) ами аз все пиша а то пак там ме връща.......Искам да си поръчам една кутия проектили за въздушно оръжие.......Как в другите сайтове пишеш адрес и тел. и си готов.Язък Ви рекламата дето Ви я прави Andi.Голяма търговия ще стане,че и отстъпки имало :D
 

Rosbul Arm

Потребител
Здравейте.Аз ли съм толкова глупав или Вие сте много умни?Цял ден пиша адреса си един след друг път и отново и отново (напиши нов адрес,напиши нов адрес) ами аз все пиша а то пак там ме връща.......Искам да си поръчам една кутия проектили за въздушно оръжие.......Как в другите сайтове пишеш адрес и тел. и си готов.Язък Ви рекламата дето Ви я прави Andi.Голяма търговия ще стане,че и отстъпки имало :D

Привет. Съжалявам за причиненото неудобство. Не си нито първия, нито последния. Ето тук може да прочетеш как точно да си запишеш адреса и въобще да направиш поръчка онлайн: http://www.oragie.net/pomosht

Успех!

ПП Ако и това не помогне ми звънни на мобилния да си направиш поръчката по телефона.
:)

ППП Намалението е до 30 юли включително.
 
7

7842

Гост
Ето тук може да прочетеш как точно да си запишеш адреса и въобще да направиш поръчка онлайн:
Това добре ще го прочета,но щом не съм първият нито последният,защо трябва да е толкова сложно,че да изкараме ПУЦ за една поръчка............

Това добре ще го прочета,но щом не съм първият нито последният,защо трябва да е толкова сложно,че да изкараме ПУЦ за една поръчка............
Прочетох го и ще се помъча да се справя,то не било за ПУЦ -трябва. цял университет да изкараш и то 5-годишен

Прочетох го и ще се помъча да се справя,то не било за ПУЦ -трябва. цял университет да изкараш и то 5-годишен
Не това не е истина.Ще ми пострада компютъра направо ми идва да го ударя в земята.Този който го е измислил дайте му един сезал да се обеси.
 
Последна промяна от модератор:

SvilenP

Редовен Потребител
Днес ходих в Плевен-ския магазин - имат Норика, няколко.
 

Rosbul Arm

Потребител
Новото зареждане от Norica вече е по магазините ни в страната. В момента всичко публикувано във виртуалния ни магазин е актуално. Очаквайте скоро да качим и новите модели пушки и чашки.

norica_pistols_ad.jpg


Въздушни пистолети #co2 във виртуалния ни магазин:

☑️ NAC 1701 Replica of #TAURUS 24/7 ➡️https://goo.gl/DV5pyi
☑️ NAC 1702 Replica of #SIG SAUER 2022 ➡️https://goo.gl/UBn8um
☑️ NAC 1703 Replica of #SandW MP40 ➡️https://goo.gl/MJEAbu
 

Rosbul Arm

Потребител
jumbo.jpg

Новите муниции за въздушно оръжие - Field Line Pellest от Norica Airguns. Domed, Jumbo Extra Heavy + Hollow Point, налични в следните калибри 4,5 (.177) and 5,5 (.22).
За допълнителна информация чукнете тук > https://goo.gl/eEhzpa <
 

Rosbul Arm

Потребител
Привет на всички. По стечение на обстоятелствата станахме официален доставчик на Daystate за България. Това означава, че може да си поръчате всичко от техния

каталог, който може да разгледате онлайн тук > Brouchure Daystate 2018 <

Работим само на поръчка с авансово плащане (минимум 50%) срещу проформа фактура. Доставка: до 22 работни дни.

Цените са в прикачения файл и доставката (за сега) ще е на място в магазините ни в страната. Адресите им може да видите тук > https://www.oragie.net/magazini <

Очаквайте ценова листа и за заглушители, аксесоари и дрехи.

Възможна е доставка и на части за пушките. (Мърфи, Мърфи) Дори и за тези, които вече не се произвеждат. Засега нямаме ценова листа за тях.

Ако имате въпроси питайте на каквото ви е удобно включително и Вайбър. Координатите са ми в подписа.


Поздрави,
Индже.



ПП
В сайта може да намерите новият модел Red Wolf
> https://goo.gl/xQDxBy <
 

Attachments

  • Daystate_PriceList_2018_BGN.pdf
    184.8 KB · Прегледи: 65

anibis

Редовен Потребител
Браво на Дейстейт,бая са ги отпушили тия новите Вълци в 22кал 67джанки,сравнение с моя стария Вълк който е 51дж.
 

Frankeiy

Потребител
Привет. Ще трябва да се допитам за потвърждение или не.
Днес си намерих първи бели косми по празната кратуна и си правя равносметка на колко въпроса не съм намерил отговор. Не че ви пришпорвам, минали са няма и две години откакто се допитвате.
Поздрави.
П. С. За спусък става въпрос, ако сте забравили де, което не ми се вярва.
 
Нагоре