FX Airguns или как се прави шведска тройка-аз, тя и вибратор (саундмодератор)

barbaron

Редовен Потребител
То и шенген да бяхме - все тая... Хората имат закони и ги спазват. Само ние сме разхайтена работа май... ама се чудя да се радвам ли да палача ли!?

п.п с колегата се чухме и се изясниха обстоятелствата...
 

boko4545

Потребител
Предполагам знаете,че Норвегия не е в Евросъюза?Просто да кажа,ако някой не знае.
.....но е 100% асоциран член със синхронизирано законодателство и член на Шенгенското пространство.Малко и по темата импакт>поръчах си 6.35кал ,и се обадих да чуя как се движи поръчката.Поразговорихме се с човека и той сподели че е имал среща с представител на фх ,който му е казал че фабриката изостава с 3000 поръчки за импакт и са назначили 60 нови работници.Време за доставка около 3месеца към момента.Аз съм си поръчал 6.35кал комплект + дръжка делукс/като на импакт силвър/...доставка около средата на април...:)
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Сериозно изоставане. Дано не се отрази на качеството.
 

petkof

Редовен Потребител
За връзка с представителя на FX airguns на първа страница от сайта му на слайдшоуто са дадени телефон и и-мейл.Трябва да се изчака да се покаже или да се натисне предпредпоследната черна точка.За по-лесно го копирам тук.
КОНТАКТИ:
INFO@HUNTANDGUNS.BG
GSM: 0879 195588
ИНФОРМАЦИЯ И ОТ WWW.HUNT.BG
 

policevidin

Новодошъл
Здравейте колеги, както всеки с ПЦП и моят ред дойде. Време е да сменя о-пръстените и понеже съм привържъник на ПейнтБолл имам няколко пушки за игра. От тях знам че о-пръстените не просто гумени, а трябва да са (силиконови) заради високото налягане на въздуха.
Та въпросът ми е може ли да използвам от зелените или лилавите О-пръстени които са предназначени за климатичните системи, става въпрос за отнези комплекти с о-пръстени които са в една кутия с много размери.
Пушката в Webley FX2000? Благодаря!
 

lynx

Редовен Потребител
Цветът не е определящ при о-пръстените.
Не те съветвам да ползуваш силиконови, те са по-меки и не изкарват много.
Пейнтболските пушки работят на по-ниско налягане от нашите ПЦП-та.
Слагай си нормални от черните, които са най-често срещаните.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Не е нужно да споменаваш цевите според мен. И с двете е над 24 джаула. Регни си я в по големия калибър и мисля че няма да имаш грижи.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
 

krasiml

Потребител
Ако в документите (фактурата) са упоменати двата калибъра , според мен ще трябва да се регистрират и двата . Най добре ще ти отговорят от КОС , въпреки че ще има чудене .
 

barbaron

Редовен Потребител
Някой не се ли нави да прави "групаж" за FX-ове, че се утрепах да се заглеждам по Хасанки и да им търся кусури... Половин година вече зяпам ли зяпам... и все не мога да се "влюбя"надеждно... Много ме сърбят ръцете за класна пушка и ако някой все пак се навие да групира малко съфорумци и да докара цена - ще съм първия в списъка. Не знам как се прави анкета, че да Ви питам, ама при всички положения ще има доста мераклии...

п.п. Имаме ли вече Impact в България??? Не съм разбрал някой да е успял да поръча-получи.......
 

оги-пз

Редовен Потребител
Има поръчани импакти за България, но понеже са малко поръчката е сложена за по натъчно изпълнение.
Не можеш да се комбинираш с никой за поръчка на FX те си имат дилър в България и държат нещата да минават през него, цените са му достатъчно добри спрямо Европейските.
 

barbaron

Редовен Потребител
Значи да не чакам на тая марка да ме огрее... Доставчика в БГ - хубава цена, ама нещо ме дърпа... А и като гледам как се чака... няма да мога да си го причиня... Ще почакаме да се наводни пазара и тогава ще стреляме със шведско...
 
Последна промяна:

pavkata_1234

Потребител
Абе какво ще чакаш....! Имаш ли парите,направо си я поръчвай от бг доставчика....Мойта дойде за по-малко от месец,ама искаше да му я платя предварително....
 

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
Всичко освен Импакта идва от 2 до 4 седмици при цена може би най добрата в Европа.Незнам какво очакваш по-евтино,по-бързо ли като си го поръчаш отвънка,а с гаранцията какво правим ако стане нещо,как ще я пратиш на фабриката?
 

barbaron

Редовен Потребител
Те наистина цените са приятно актуализирани... хм... аз чак сега констатирах...
 

andi

Редовен Потребител
Много ми харесва Импакта !
Но, незнам само дали може да се обръща за ляво рамо като вулкана ?
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Когато стреляш от маса или с предна опора, зареждането(визирам само тип предно) с предната ръка е по-удобно. Аз засега така съм си оставил лоста - отляво стреляйки на дясното рамо.
Но при стрелба прав и без упора, по-удобно е зареждането със задната ръка. Така можеш да не разприкладваш и да държиш на мушка (с оптиката де) мишената докато зареждаш.
Това е независимо дали си ляво или дясно стрелящ.
 
Последна промяна:

andi

Редовен Потребител
това ясно - нали аз от ляво рамо стрелям по-бързо с Крикет , отколкото собствениците.
Питах дали може да се върти ляво дясно зареждането и барабана .

boko4545, барабана е доста голям , не ти ли пречи като прикладваш ?
 
Нагоре